Heeft uw kind behoefte aan 24-uurszorg?

Benieuwd naar een alternatief voor een verpleeghuis? Wilt u graag thuis zijn met uw kind? KiZo biedt professionele verpleging aan huis waardoor opname in een instelling niet nodig is.

Wanneer 24-uurszorg?

U kiest voor 24-uurszorg wanneer uw kind zowel overdag als ’s nachts kinderverpleging nodig heeft, bijvoorbeeld door ziekte, herstel na een operatie, of wanneer uw kind in de laatste levensfase is beland.

Dag en nacht met zorg omringd

KiZo kinderverpleging 24-uurszorg haalt de last van de schouders van ouders, vrienden en familie. Zij hoeven niet meer 24 uur per dag klaar te staan, uw kindje is altijd in goede handen. Gediplomeerde gespecialiseerde kinderverpleegkundigen nemen deze taak op zich, in de eigen vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld thuis of school.

Medische en persoonlijke zorg

Onze verpleegkundigen leveren totale zorg, inclusief de gewone dagelijkse taken. Zowel persoonlijke verzorging als alle medisch-technische handelingen worden probleemloos door dezelfde kinderverpleegkundigen uitgevoerd. Zo staat een prettig en persoonlijk contact voorop terwijl uw kind tegelijkertijd verzekerd is van de best mogelijke kwaliteit verpleging.

Direct zorg aanvragen
Loading...

U de regie wij de lasten!

KiZo kinderverpleging creëert rust en levert zorg op de manier zoals uw kind wil. Op basis van de behoefte van het kind stelt KiZo kinderverpleging een team van zorgverleners samen, zorgvuldig afgestemd op uw kind.

KiZo kinderverpleging is lid van het Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Nederland en werkt nauw samen met huisartsen en specialisten uit het ziekenhuis.
Neemt u voor meer informatie of een gesprek op maat gerust contact met ons op.

kizo (30 van 59)

KiZo 2

KiZo 1