Robert Mars toernooiOp zaterdag, 21 mei, vindt alweer het Vijfde Robert Mars Toernooi plaats op de velden van Voetbalvereniging Beesd. De club en De Vrienden van Robert Mars hebben alles uit de kast getrokken om er voor iedereen weer een fantastische dag van te maken. Het hoofddoel van deze dag is Robert Mars te herdenken, hij overleed op 10 jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor. Voetbalvereniging Beesd neemt het voetballende deel, met ruim 40 teams, voor hun rekening en De Vrienden van Robert Mars organiseren de markt en de verlotingen eromheen. De opbrengst van deze dag komt geheel te goede aan KiKa, de organisatie die zich inzet om het sterftecijfer als gevolg van kinderkanker drastisch te verlagen. De 14 “Vrienden van Robert Mars” hebben er bijna een heel jaar aan voorbereidingen op zitten en zijn er nu dan ook klaar voor. Met hulp van zo’n 100 vrijwilligers hebben ze het ook dit jaar weer voor elkaar gekregen om alles tot in de puntjes te regelen. In de meer dan 30 kramen die de markt groot is zal een diversiteit aan spullen verkocht worden. Zo zijn er kramen met boeken, curiosa, kleding en sportartikelen maar zullen er ook bloemen en taarten verkocht worden net als vers fruit en heerlijke luchtjes.

 

Robert Mars toernooi kindervertierOok voor de kinderen is er weer volop vertier met een springkussen, schietkraam, blikgooien, darten, sjoelen en doelschieten. Tussendoor wordt de inwendige mens zeker niet vergeten met de inmiddels bekende “Robert Mars Appelbeignets”, slushpuppy, wafels en poffertjes. Kortom, er is echt voor ieder wat wils. Dankzij de vele sponsoren waaronder KiZo kinderverpleging is het team er ook weer in geslaagd vele mooie prijzen binnen te halen voor diverse verlotingen. Ook de kleinsten komen hierbij weer volop aan hun trekken bij de enveloppenkraam, waar je voor een klein bedrag een zeer grote kans hebt om een leuke prijs uit te mogen kiezen. In verband met het eerste lustrum, is dit jaar extra aandacht besteed aan het verrassingselement. Zoals het zich nu laat aanzien zijn De Vrienden daar met verve in geslaagd. In de geest van het toernooi profiteren de kinderen die meespelen daar waarschijnlijk het meeste van. En zoals het een echte verrassing betaamt doet het team er verder geen uitspraken over al is op te maken dat men er wederom in geslaagd is een prominent bereid te vinden het toernooi met een bezoek te vereren. Zowel voor de sfeer als voor de opbrengst voor KiKa hoopt de organisatie op een grote opkomst.

Zaterdag 21 mei vanaf 9 uur is het feest en de spectaculaire opening van het voetbaltoernooi zal plaats vinden om 09.30 uur op het hoofdveld van sportpark Molenzicht in Beesd.

Meer informatie op www.robertmarstoernooi.nl