KiZo tienerverpleging

Heb jij als tiener of jongere specialistische zorg nodig, omdat je een ernstige of chronische ziekte hebt? Dan kan KiZo tienerverpleging bij jou aan huis komen om te helpen met de verzorging van lichamelijke en geestelijke klachten. KiZo richt zich niet alleen op kinderverpleging, maar ook op het verzorgen van tieners en jongeren. Zo hoef je niet steeds op en neer naar het ziekenhuis, maar komt een vast team van verpleegkundigen bij jou thuis. Alles wat in het ziekenhuis gedaan kan worden, kan tegenwoordig ook bij jou thuis op bed, op de bank of aan de keukentafel. De verpleegkundige van KiZo tienerverpleging komt niet alleen bij jou aan huis, maar als je wilt ook bij je op school.

Thuisverpleging voor tieners en jongeren

Het grote voordeel van KiZo tienerverpleging is dat het normale leven zoveel mogelijk door kan gaan. Op jouw leeftijd wil je niet dagen in het ziekenhuis of in bed liggen, maar juist met vrienden afspreken en dingen ondernemen. Door KiZo tienerverpleging is er veel flexibeler om te gaan met jouw ziekte of aandoening. Als je bijvoorbeeld naar school gaat, dan hoef je niet steeds lessen te missen door afspraken in het ziekenhuis. We stellen een schema op wanneer we bij jou langskomen en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met de planning van jou en de rest van het gezin. Door KiZo tienerverpleging thuis kun je gewoon in je eigen bed slapen, samen met je familieleden eten en je vrienden laten langskomen.

Gespecialiseerde tienerverpleging thuis door KiZo

Met KiZo tienerverpleging krijg je de zorg die je nodig hebt, hoe complex de situatie ook is. Daarnaast voeren de verpleegkundigen niet alleen medische handelingen uit, maar helpen ook bij de persoonlijke en psychische klachten. Zit je ergens mee of heb je het even helemaal gehad met je ziekte? Ons team begrijpt wat voor invloed jouw ziekte heeft op je ontwikkeling en (sociale) leven. De verpleegkundigen bieden graag een luisterend oor en helpen je waar nodig. Er wordt speciaal voor jou een vast team met verpleegkundigen samengesteld zodat je telkens dezelfde gezichten ziet die naarmate van tijd vertrouwd raken.

Vraag je zorg hier direct aan!