KiZo kinderverpleging thuis

Kind slaapt

Onze zorg omarmt het kind. Thuis of in een vertrouwde omgeving.

 

Wanneer een kind ziek wordt, verandert er veel. Zo wordt het kind vaak uit de vertrouwde omgeving gehaald omdat men denkt dat thuis de juiste zorg niet geboden kan worden. Maar die vertrouwde omgeving is juist zo belangrijk voor kind en gezin. Daarom haalt KiZo de verpleging naar huis.

Gespecialiseerde kinderverpleegkundigen van KiZo verplegen en verzorgen daar waar het kind wil zijn en waar het zich prettig voelt en een zo normaal mogelijk leven kan leiden. Bijvoorbeeld op school, het kinderdagverblijf of thuis. Hierdoor hoeft het kind niet langer in het ziekenhuis te verblijven.

Voordelen KiZo kinderverpleging

  • zorg in een vertrouwde omgeving;
  • ouders, kind en arts maken samen met KiZo een zorgplan;
  • het gezin krijgt te maken met een vast team van kinderverpleegkundigen;
  • geen wachtlijst;
  • als er een kinderverpleegkundige komt, voert zij alle benodigde zorgtaken uit.

KiZo kinderverpleging is gespecialiseerd in onder andere:

Direct kinderverpleging aanvragen

KiZo kinderverpleging thuis in de vertrouwde omgeving

Samen met de omgeving

LL-KiZo-kinderverplegingVoor een kind dat ernstig ziek is, kunnen bescheiden wensen de wereld betekenen. Thuis slapen, spelen met vriendjes, naar school gaan. Het maakt een groot verschil.

Daarom maakt KiZo samen met de kinderen, ouders en bijvoorbeeld de arts een zorgplan waarin alle hulpvragen en persoonlijke wensen worden meegenomen. Elk kind krijgt de zorg die nodig is, hoe complex de situatie ook is.

Vaste gezichten

Het is belangrijk dat iedereen – en vooral het kind – zich prettig voelt bij de geboden zorg. Daarom stelt KiZo kinderverpleging een vast team samen, dat in de vertrouwde omgeving de zorg op zich neemt. Het gezin heeft dus alleen met een bekende selectie kinderverpleegkundigen te maken. Zij voeren tijdens hun bezoek aansluitend alle zorgtaken uit die nodig zijn. In bepaalde gevallen leren ze ook de ouders eenvoudige zorghandelingen uit te voeren. Dat is vaak prettiger en rustiger voor het kind.

Alle wensen zijn bespreekbaar en u kunt ons alles vragen. KiZo kinderverpleging bekijkt graag met kind, ouders of zorgverwijzers wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust (vrijblijvend) contact op voor meer informatie.

Inschrijven nieuwsbrief

Digitale nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van KiZo kinderverpleging? Schrijf dan in voor de digitale nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief

KiZo kinderverpleging levert thuisverpleging in heel Nederland