kizo (38 van 59)Als uw kind (nog) niet in staat is om zelf voldoende voeding tot zich te nemen, dan wordt uw kind gevoed met behulp van sondevoeding. KiZo kinderverpleging neemt deze taak graag van het ziekenhuis over om uw zoon of dochter in de veilige thuisomgeving te voorzien van sondevoeding. Een team van thuisverpleegkundigen helpt met het aansluiten van de sondevoeding en het bedienen van de voedingspomp. Er wordt zorgvuldig een vast team van zorgverleners samengesteld die zijn afgestemd op uw kind. Na verloop van tijd raakt u en uw kind vertrouwd met de bekende gezichten. U zult nooit onverwachts een onbekende verpleegkundige over de vloer krijgen.

Het toedienen van sondevoeding voor KiZo

KiZo kinderverpleging biedt thuisverpleging in heel Nederland aan. Zo kan uw kind in de eigen omgeving verzorgd blijven worden. De specialistische thuisverpleging voor kinderen is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor als er bijvoorbeeld problemen zijn met de sondevoeding. Het is soms noodzakelijk om de sonde opnieuw te plaatsen. De sonde wordt één keer per twee weken van neusgat gewisseld. Om de vier weken krijgt uw kind een nieuwe sonde. De kinderverpleegkundige leert u – indien gewenst – hoe u de sondevoeding toedient en hoe de zak verwisseld moet worden. Dat is vaak prettiger en rustiger voor uw kind.

Thuisverpleging van sondevoeding voor kinderen

De verpleegkundigen staan altijd voor u en uw kind klaar. Niet alleen met lichamelijke klachten, maar ook voor psychische en sociale problemen bieden zij een luisterend oor. Uw kind krijgt de zorg die nodig is, hoe complex de situatie ook is. We vinden het belangrijk dat uw zoon of dochter een zo normaal mogelijk leven kan leiden. Daarom komt KiZo kinderverpleging naar uw kind toe. Of dat nou thuis, op de crèche of op het kinderdagverblijf is, uw zoon of dochter krijgt altijd de beste zorg in de eigen omgeving. Het dagelijkse leven hoeft hierdoor niet omgegooid te worden door de sondevoeding van uw kind.

Direct KiZo kinderverpleging aanvragen