Terminale thuisverpleging voor kinderen

In de laatste levensfase van uw kind, wilt u natuurlijk de beste zorg voor hem of haar. En natuurlijk wilt u zoveel mogelijk, zo dicht mogelijk bij uw kind zijn. Daarom heeft KiZo kinderverpleging terminale thuisverpleging voor kinderen waarbij een vast team met kinderverpleegkundigen bij u aan huis komt. Uw zoon of dochter kan in zijn of haar laatste periode in het eigen bed slapen, tijd met het gezin doorbrengen en in de vertrouwde omgeving blijven. Dat is de meest prettige situatie voor uw kind, maar ook voor de rest van het gezin. Het is voor een ernstig ziek kind belangrijk om zoveel mogelijk zichzelf te blijven.

Palliatieve zorg voor kinderen thuis door KiZo kinderverpleging

Samen met u, uw kind en de medisch specialist maken we een zorgplan waarin alle hulpvragen, mogelijkheden en persoonlijke wensen voor terminale en palliatieve thuisverpleging worden meegenomen. Wij vinden het belangrijk dat uw zoon of dochter zoveel mogelijk kind kan zijn, hoe ernstig de situatie ook is. Met de terminale thuisverpleging voor kinderen van KiZo kinderverpleging wordt u niet alleen geholpen met de lichamelijke klachten van uw kind, maar ook met de persoonlijke en sociale verzorging van zowel uw kind als u zelf. Vanwege de grote impact is de terminale thuisverpleging voor kinderen ook gericht op de naaste familie.

24-uurszorg in de laatste levensfase bij kinderen

Met terminale thuisverpleging voor kinderen proberen wij zoveel mogelijk de pijn bij uw kind te verlichten. Wij staan gezinnen 24 uur per dag bij met onze 24-uurszorg. We zorgen ervoor dat u de ruimte krijgt om op een waardevolle en liefdevolle manier afscheid te nemen van uw kind. Dat gebeurt allemaal in de eigen en vertrouwde omgeving van uw gezin. In deze intensieve en zware tijd zullen de gespecialiseerde kinderverpleegkundigen uw kind en de familie zoveel mogelijk begeleiden en ondersteunen waar nodig. De terminale thuisverpleging voor kinderen van KiZo kinderverpleging is een enorme geruststelling voor uw kind, u als ouder(s) en andere familieleden.

Direct terminale thuisverpleging aanvragen