Gespecialiseerde tienerverpleging thuis

Heeft uw kind specialistische zorg nodig, maar wilt u uw zoon of dochter het liefst in een vertrouwde omgeving laten behandelen? Deze zorg geeft KiZo kinderverpleging bij u aan huis of in de eigen omgeving. Met de specialistische thuisverpleging voor kinderen zorgen wij voor ieder kind dat een ernstige of chronische ziekte heeft. KiZo kinderverpleging komt niet alleen thuis bij kinderen, maar biedt ook specialistische hulp aan tieners. De gespecialiseerde verpleegkundigen staan dag en nacht voor u en uw zoon of dochter klaar. KiZo kinderverpleging stelt voor uw tiener een vast team samen, zodat er geen onbekende verpleegkundigen bij u over de vloer komen.

Specialistische verpleging aan huis voor tieners

Als uw kind chronisch of ernstig ziek is, dan is het fijn voor hem of haar om thuis te slapen, te eten met het gezin en om een luchtje te scheppen in de eigen buurt. Vooral voor tieners is het belangrijk dat het gewone leven zoveel mogelijk doorgaat. Jongeren hebben andere zorgbehoeftes en vereisen een andere benadering dan kinderen. Daarom heeft KiZo kinderverpleging ook gespecialiseerde tienerverpleging aan huis. Ons team weet welke invloed een aandoening of ziekte heeft op de ontwikkeling van uw tiener. De verpleegkundigen voeren niet alleen medische handelingen uit, maar helpen waar nodig ook bij de persoonlijke verzorging.

Gespecialiseerde tienerverpleging thuis door KiZo

Voor u en uw kind verandert er veel als hij of zij ziek wordt. Tieners ontvangen eerst in het ziekenhuis zorg en worden daarmee uit de vertrouwde omgeving gehaald. Maar die vertrouwde omgeving is juist heel belangrijk voor uw kind en het gezin. Daarom komt KiZo bij u thuis langs zodat een verblijf in het ziekenhuis niet (langer) nodig is. KiZo is onder andere gespecialiseerd in canule- en beademingszorg, hoogcomplexe zorg, infuustherapie, palliatieve thuisverpleging, ziekenhuis verplaatste zorg en zorg rondom sondevoeding. Uw kind krijgt de zorg die nodig is, hoe complex de situatie ook is. Daarom zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar om uw tiener te helpen met lichamelijke klachten, maar ook met psychische en sociale problemen.

Direct tienerverpleging aanvragen